Wednesday, May 28, 2008

VENNSKAPSTEPPE


Har meldt meg på Norsk Strikkeforum sitt vennskapsteppe. Eg skal strikke 2 lappar i månaden som eg skal sende til dei andre som er med. Forhåpentlegvis får eg tilbake mange forskjellige lappar i brun- og beigefargar. Så når eit år er gått kan eg sy lappane saman til eit flott vennskapsteppe. Det er første gong eg er med på noko liknande, så eg er veldig spent. Gledar meg masse til 1. juni når "startskotet" går.

Starten på klukka-kjolen

Det tok ikkje mange timar frå eg fekk garnet i posten, til eg var fullt i gang med å strikke.
Garnet er ganske tjukt, så det tok ikkje lang tid før det begynte å vekse. Syns mønster og fargar er flotte saman. Men garnet er litt tungt og tregt å strikke, så eg kjente det litt i hender og ei skulder. Derfor kan eg berre strikke litt kvar dag.
Klukkakjolen finn du på http://www.birgirsdottir.no/.


Thursday, May 22, 2008

Garn i posten


I dag fekk eg garn i posten frå Gunn Birgirsdottir. Det skal bli ein herleg klukkakjole. Eg klør i fingrane etter å begynne. Men BØR bli ferdig med andre prosjekt fyrst.

Tuesday, May 20, 2008

Sokkar med mønster


Som ein ihuga strikkar har eg alltid fleire prosjekt på gang. Er godt i gang med å strikke sokkar i Løve baby og hosegarn. Det er eit flott garn å strikke med og resultatet blir supert.

Monday, May 19, 2008

Herregensar frå Dale

Dette er kva eg har på pinnane for tida.
Strikkar ein gensar til "gubben" i dalegarnet Lerke.